Natuurlijk, met de elementen – Destination wedding in de Bourgogne

Natuurlijk, met de elementen

Iedereen wil voor zijn huwelijk dat alles perfect verloopt. Of toch niet. Het doet er niet echt toe, voor wie houdt van ‘de naturel van het leven’. En het leven dat zijn ook de elementen.

Burgundy Bliss ceremony

Zo kan het gebeuren dat je ergens in de Bourgogne, enkel met de mensen die je graag rond je hebt, een kasteeltje bezet houdt. Met vrienden, met wijn, met gelach, met gezelschap. Er zal wel getrouwd worden, maar het lijkt haast alsof het bijzaak is. De vriendschap, daar gaat het over, verhalen ophalen, verhalen maken en bij elkaar zijn. Dat maakt ook de onweersbuien na de ongedwongen en plezante barbeque, van zijdelings belang. Ook al is het augustus en verwacht je ze niet echt.

Burgundy Bliss

We zien wel wat de volgende dag brengt, deze kunnen ze ons niet afnemen.

Burgundy Bliss Barbeque

(Ver)trouwen is alles. In elkaar en in de elementen. De zon trekt sluiers over frisgroene weiden, chaosjongens en -meisjes beginnen ongedwongen aan de dag, aan de voorbereidingen voor het feest.

Burgundy Bliss

Veldboeketten en tafelstukjes worden door vaardige bloembinders bijeen getoverd, wegwijzertjes en paaltjes met versieringen worden naarstig de grond ingeramd, dat mag al eens ondersteboven, wie maalt er om?

Burgundy Bliss

Burgundy Bliss Jimmy Choo

Burgundy Bliss

Na het harde labeur worden jongens mannen en meisjes jonge vrouwen. Mooie pakken en feestelijk uitbundige toiletjes. Er wordt gegiecheld, gelachen, en ernstig nagedacht over nog uit te spreken beloftes. Beloftes om te houden, gedachtes om te koesteren, beelden om te bewaren.

Burgundy Bliss Vows

Alles geconcentreerd in een eenvoudig samen zijn, waar haren van recht komen en harten zich openen. De zon is er letterlijk en figuurlijk van de partij. In de gulle lach, in de heerlijke eenvoud van ongedwongenheid.

Burgundy Bliss Ceremony

Ik kan het iedereen aanraden. Blijf weg van de ingewikkelde ceremonie, en durf te tonen waar het op staat. Vriendschap, liefde en een echt verbond.

Burgundy Bliss Ceremony

Burgundy Bliss Confetti

 

Burgundy Bliss James Bond

Wedding Planner – Iris Decreus

Locatie – Château Le Sallay

 

share

connect

Comments