Urban elopement

Wegvluchten naar elkaar, het kan altijd.

Is het toeval, of ken ik gewoon veel van dat soort mensen?  Ik zal er maar niet te lang over tobben. Mensen bij wie het goed toeven is. Omdat ze weten, dat ze niet weten. Mensen die rotsvast overtuigd zijn van hun twijfels en hun zekerheden. En die dat ook voluit laten meespelen in hun relaties.

urban elopement antwerp viking

Peper en zout, zwart en wit, noem maar op. Mensen die hun karakters, hun ambities hebben, nadenken over het leven, intens en soms lacherig. Constateren dat ze ook wel eens ten prooi vallen aan de clichés, aan romantische beelden, aan zuivere gevoelens ook. Omdat het gewoon mooi is,  of klopt. Op dat moment, en enkel op dat moment.

urban elopement antwerp tattoo

urban elopement antwerp vintage details

Trouwen, niet omdat het hoort, maar omdat het opeens moet. Niemand verplicht ze, alleen de tijd, die geeft aan dat het tijd is, zacht, omdat ze erop konden wachten. Het moeten komt uit het willen en het beseffen dat het nooit zal weg gaan.

urban elopement antwerp english cabEn dan doen ze dat, samen met hun dochter. Niet geregisseerd, niet op een bijzondere dag, niet met veel troela en een hoop volk. Neen, intiem en daardoor zuiver. Met mooie momenten en zon die er altijd is, ook al is het bij momenten bewolkt.

antwerp urban elopement ceremony

urban elopement antwerp bubbles

Intieme momenten in de beeldentuin, lachen tussen de ‘afdankertjes’ in het Middelheim, Mooie contacten met overzeese families en vooral veel ‘echtheid’, in de aanraking, in de gesprekken en de lach.

urban elapoment antwerp statues park

urban elopement antwerp coffee break

Lieve S. & V. wat was het een voorrecht om bij jullie ongedwongen, vrolijk én pakkend elopement de enige getuige te mogen zijn.And as we said ‘onwards & upwards – always’.

urban elopement antwerp 1

share

connect

Comments